Hubbz Offices

Hoe werkt het

Gillende kinderen, drukke buren, weinig ruimte voor een echt fijne werkplek. Een thuiswerkplek bij jou lokaal om de hoek. Ruimte om tussendoor een boodschap te doen, de deur te openen voor een monteur of gewoon lekker in alle rust aan het werk in een van onze videobel-ruimtes.


Wij zijn Hubbz, de oplossing voor betaalbaar thuiswerken om de hoek. Een inspirerende omgeving om in te werken, alle faciliteiten aanwezig voor een goed (online) gesprek. Hubbz biedt een maandelijks abonnement aan (vanaf €129,-) en zet de deuren wagenwijd open voor hen die willen flexwerken op een van onze locaties.

aan-het-werk

Toegang tot Hubbz

Kom bij ons langs voor de beste koffie en meest ergonomische werkplekken die er zijn! Toegang kan al heel gemakkelijk door een dagkaart aan te schaffen bij ons. Een dag werken of overleggen kan en is bij Hubbz al mogelijk vanaf 42,50 EURO.

lokaal-thuiswerken

Stap 1: Reserveren

Nadat jij een abonnement bij Hubbz hebt afgesloten kun je via de Hubbz app reserveren en dan ben jij in de lead. Wanneer en waar je werkt is dus aan jou. Het reserveren van een bureau, meetingruimte met collega's of een bel ruimte is zo geregeld.

entree

Stap 2: Entree kantoor

Na de reservering zien wij je op een van onze locaties en krijg je via de app toegang tot het gebouw en verdieping. Hoe zit dat precies? Met een QR code open je gemakkelijk de toegangspoort tot Hubbz.

aan-het-werk

Stap 3: Aan het werk!

Pak een kop goede koffie en connect jouw laptop met het beeldscherm op jouw bureau. Jij bepaalt de hoogte van het bureau en de stand van de armleuningen.

declaratie-1


Declaratie

Wat kan ik declareren bij mijn werkgever?

Ben je in loondienst dan maak je vanzelfsprekend afspraken met je werkgever over het declareren van bepaalde kosten, zoals reiskosten, parkeerkosten, telefoonkosten etc. De abonnementskosten van Hubbz zouden eveneens onder die te declareren kosten kunnen vallen.


  • Reiskosten
  • Woon- werkverkeer
  • Verblijfkosten
  • Parkeerkosten
  • Telefoonkosten
  • Abbonementskosten voor Hubbz
  • Overige kosten

Waarom kiezen voor Hubbz?

Een werkgever moet voor thuiswerkers zorgen voor een goede en veilige werkplek. Dat is de zorgplicht van de werkgever. De werkgever bekijkt per werknemer welke gebruikersvoorwerpen, technische systemen en taken nodig zijn om goed en veilig thuis te werken. Bij Hubbz heb je alle benodigdheden binnen handbereik voor een perfecte werkdag!

Minder ziekte verzuim door een goede werk-prive balans

Minder Co2 uitstoot door lokaal hybride werken

Kostenbesparing op kantoor werkplek

Thuiswerkplek en zorgplicht werkgever

Waarvoor is mijn werkgever verantwoordelijk bij thuiswerken? De werkgever moet zorgen voor een gezonde en veilige werkplek voor de werknemer en voor een inrichting van de werkplek die aan de persoonlijke eigenschappen van de werknemer is aangepast. Dit geldt ook voor je thuiswerkplek.


En wie betaalt de thuiswerkplek? De werkgever moet zorgen voor een veilige en gezonde werkplek. Op basis van Artikel 44 van de Arbowet komen de kosten daarvan voor rekening van de werkgever. De werknemer moet dus ook thuis een goed ingerichte werkplek hebben.

Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: