Werkplek huren

Welkom bij Hubbz, dé plek waar je de perfecte werkplek kunt huren in jouw regio. Onze werkplekken zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne professionals. Of je nu freelancer, start-up oprichter of gewoon op zoek bent naar een rustige en inspirerende plek om te werken, bij ons vind je de juiste oplossing.

Onze werkplekken

Onze werkplekken zijn volledig uitgerust met alle faciliteiten die je nodig hebt om efficiënt en productief te werken. Denk aan supersnel internet, printers en scanners, vergaderruimtes en een comfortabele en ergonomische werkplek.


Daarnaast biedt Hubbz ook een tal van warme dranken aan zoals koffie & thee die inbegrepen zijn in de prijs. Bovendien zijn al onze werkplekken flexibel en schaalbaar. Je kunt dus precies het aantal werkplekken huren dat je nodig hebt. We streven ernaar om je volledig te ontzorgen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je werk.


Bij Hubbz begrijpen we dat een werkplek meer is dan alleen een fysieke ruimte. Het is ook een plek waar je kunt netwerken, nieuwe ideeën kunt opdoen en samen kunt werken met andere professionals. 

hubbz-leiden-bureau
hubbz-leiden-medewerkers-in-meetingruimte
hubbz-homepage-amsterdam2
hubbz-amsterdam7

Contact

Kortom, als je op zoek bent naar de perfecte werkplek, ben je bij Hubbz aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op als je vragen heb of registreer je direct op onze website en ontvang snel je inlog om te reserveren! We helpen je graag verder!

Bedankt voor het invullen van het formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

hubbz-leiden-bureau
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: