Hoe flexwerkplekken bijdragen aan een betere werk-privébalans

Flexwerkplekken kunnen op verschillende manieren bijdragen aan een betere werk-privébalans:

hubbz-leiden-bureau

Locatie

Door gebruik te maken van flexwerkplekken kunnen werknemers werken vanuit een locatie die voor hen het meest gunstig is. Bijvoorbeeld dichter bij huis, waardoor de reistijd wordt verminderd en er meer tijd overblijft voor privézaken.

hubbz-leiden-ergonomische-werkplek

Tijd

Flexwerkplekken kunnen ook helpen bij het creëren van een flexibeler werkschema. Dit betekent dat werknemers hun werktijden kunnen aanpassen aan hun persoonlijke verplichtingen, zoals bijvoorbeeld de zorg voor kinderen of het volgen van een opleiding.

hubbz-leiden-medewerkers-in-meetingruimte

Diversiteit

Door te werken op verschillende flexwerkplekken kan een werknemer in contact komen met diverse mensen en organisaties. Dit kan de creativiteit en innovatie stimuleren en bijdragen aan persoonlijke groei.

hubbz-homepage-amsterdam2

Balans

Flexwerkplekken kunnen werknemers ook helpen om een betere balans tussen werk en privé te vinden. Bijvoorbeeld door hen de mogelijkheid te bieden om op bepaalde dagen vanuit huis te werken of om werk te combineren met andere activiteiten, zoals sporten.

Implementatie van belang

Al met al kunnen flexwerkplekken dus een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de werk-privébalans van werknemers. Het is echter wel belangrijk dat werkgevers zorgen voor een goede implementatie van flexwerkplekken en het bieden van de juiste faciliteiten en ondersteuning, zodat werknemers ook daadwerkelijk optimaal kunnen profiteren van deze mogelijkheden.

Contact

Vind jouw flexplek op maximaal 15 minuten afstand en haal het beste uit je dag.

Bedankt voor het invullen van het formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

hubbz-leiden-bureau
Cookie-instellingen
Selecteer de gewenste cookie-instellingen: